Welkom bij Trim & Relax

Sinds oktober ben ik ook voor mijzelf begonnen met een trimsalon en fotografie. Binnenkort als ik mijn opleiding af heb, ga ik ook starten met hondenmassage. Mijn trimsalon is gevestigd in Oostwoud (NH) 
 
Al vele jaren trim in honden als hobby en die hobby heb ik nu ook omgezet in een bedrijf.
Voor elke hond neem ik de tijd die hij/zij nodig heeft. De ene is meer gewent dan de andere. Als de hond het heel spannend vindt, dan stop ik even en gaan we wat anders doen om de spanning te verminderen. 
 
Iedere hond heeft natuurlijk vachtverzorging nodig. Bijna alle honden verharen nou eenmaal, langhaar of korthaar. Er zijn verschillende trimtechnieken zoals:plukken, knippen, scheren, uitdunnen, kammen, borstelen en ontwollen.
 
Dat de hond ontspannen is, vind ik heel belangrijk. Daarom gebruik ik in mijn salon een olie in een diffuser en gebruik stress away en lavender. Deze olie zit in water in een diffuser en geeft uw hond een rustig gevoel. 

Ik werk alleen op afspraak.
 
Bent u verhinderd voor uw afspraak? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar probeer het wel 24 uur van te voren aan mij door te geven. Bij het niet komen opdagen bij een afspraak ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Uitzonderingen daar gelaten.