Voorstellen

Welkom op mijn site!

Fotograferen en dieren. Van deze 2 passies heb ik een combinatie gemaakt.  Heel leuk en dankbaar om te doen en je houdt er een mooie blijvende herinnering aan over. Sinds oktober 2017 ben ik mijn eigen bedrijf gestart! Trim & Relax (mijn trimsalon) en Miranda's Fotografie (voor de fotografie) Ik woon in Spanbroek (NH) en mijn bedrijf zit in Oostwoud bij dierenpension de Boerdik. Ik ben nog in opleiding voor hondenmassage. In februari rond ik mijn eerste deel af ga door voor gediplomeerd en de sportmassage. 


Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door dieren. Vooral honden en katten (staan toch het dichtst bij je) Ik ga vaak naar hondenshows, kattenshows of andere activiteiten met dieren zoals de Landbouwtentoonstelling in Opmeer en kortebaan wedstrijden in NH (harddraverij)

Als orginisatie kunt u mij boeken om een fotoverslag te maken van de dag. Als particulier kunt u mij benaderen om een fotoshoot te maken van uw (huis)dier. Dat kan op verschillende locaties, zolang het dier zich maar prettig voelt. U kunt natuurlijk ook samen met uw huisdier op de foto. Ook voor andere fotoshoots kunt u mij benaderen. In overleg is veel mogelijk. U kunt het contactformulier invullen of een mail sturen naar mailto:info@trimrelax.nl  

Zelf heb ik op dit moment 2 katten. Een Britse korthaar en een Thai Siamees. Twee zeer verschillende katten en ik gebruik ze vaak als model. Ik heb 2 Leonbergers gehad, een fantastisch leuk ras. Ik ga nog regelmatig mee met wandelingen van de Leonbergerclub, ook al heb ik geen hond meer. Ik zet ze graag op de foto! Al geruime tijd ben ik huisfotograaf van de LHCN (Leonbergse Honden Club Nederland)
http://www.lhcn.nl en van het Kerkhuys in Spanbroek. En daar ben ik heel blij mee en trots op. 

Groet Miranda


Afbeelding invoegen

Like mij op Facebook! Zie knop hieronder.