Voorstellen

Welkom op mijn site!

Fotograferen en dieren. Van deze 2 passies heb ik een combinatie gemaakt.  Heel leuk en dankbaar om te doen en je houdt er een mooie blijvende herinnering aan over.


Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door dieren. Vooral honden en katten (staan toch het dichtst bij je) Ik ga vaak naar hondenshows, kattenshows of andere activiteiten met dieren zoals de Landbouwtentoonstelling in Opmeer en kortebaan wedstrijden in NH (harddraverij)
 Ik ben woonachtig in Spanbroek. 

Als orginisatie kunt u mij boeken om een fotoverslag te maken van de dag. Als particulier kunt u mij benaderen om een fotoshoot te maken van uw (huis)dier. Dat kan op verschillende locaties, zolang het dier zich maar prettig voelt. U kunt natuurlijk ook samen met uw huisdier op de foto.

U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op deze site of via mailto:info@trimrelax.nl

Zelf heb ik op dit moment 2 katten. Een Britse korthaar en een Thai Siamees. Twee zeer verschillende katten en ik gebruik ze vaak als model. Ik heb 2 Leonbergers gehad, een fantastisch leuk ras. Ik ga nog regelmatig mee met wandelingen van de Leonbergerclub, ook al heb ik geen hond meer. Ik zet ze graag op de foto! Daarnaast ben ik huisfotograaf van de LHCN (Leonbergse Honden Club Nederland)
http://www.lhcn.nl

Groet Miranda


Afbeelding invoegen